ANO d.o.o. za brokerske poslove u osiguranju i reosiguranju

Složena vremena traže pametna rješenja.

U složenim i nepredvidivim vremenima, kad je osiguranje u pitanju, važno je angažirati stručnog partnera u kojeg se možete potpuno pouzdati. Naša je najveća prednost izniman tim, veliko iskustvo, stručnost i jedinstven pristup klijentima.

Ponosni smo jer smo drugačiji
Kad je riječ o osiguranju i upravljanju rizicima, ponosni smo što je naš tim sastavljen od različitih i kreativnih profesionalaca. Može se reći i da smo pomalo štreberi, ali u poplavi informacija potrebno je veliko iskustvo te iznimna predanost i fokusiranost.

Više od 20 godina iskustva istreniralo je sive stanice našeg tima da rendgenski skeniraju sve kompliciranije klauzule u moru ponuda, detektiraju skrivene stavke između redaka i dvaput pročitaju sitna slova na dnu stranice. Naše dugogodišnje stečene vještine otklonit će vam mnoge nedoumice.

Uz širu sliku do boljeg osiguranja
Uvijek radimo u vašem interesu. Uz dobro poznavanje tržišta i odlične sposobnosti pregovaranja pružamo vam širu sliku rizika kojima ste izloženi i nudimo optimalna rješenja prilagođena specifičnim potrebama vašeg poslovanja.

Štedimo vrijeme i novac
Pružamo vam sve potrebne informacije i podršku kojima ćete uštedjeti vrijeme i novac te osigurati bezbrižno poslovanje.

AON
ANO brokeri u osiguranju ekskluzivni su partneri Aon grupe – vodećeg svjetskog pružatelja usluga upravljanja rizicima.

Aon je je vodeći svjetski pružatelj usluga upravljanja rizicima, posredovanja u osiguranju i reosiguranju te savjetovanja o ljudskim resursima. Svoju prepoznatljivu kvalitetu usluge, koja se očituje u inovativnom i učinkovitom upravljanju rizicima i rješenjima usmjerenima na povećanje produktivnosti radne snage, Aon duguje marljivom radu više od 50.000 zaposlenika u više od 120 zemalja.

ANO d.o.o. za brokerske poslove u osiguranju i reosiguranju
Ilica 216 │ 10000 Zagreb │ Hrvatska

+385 1 4558 780
ano@ano.hr

Anđela Šutija

Volimo reći da smo drugačiji i ponosni smo na to. Naš tim čine predani i stručni ljudi koji uvijek rade u vašem interesu.
Pružamo širu sliku mogućih rizika za vaše poslovanje i nudimo najbolja rješenja koja će vam uštedjeti vrijeme i novac.

Anđela Šutija
CEO

ANO brokeri u osiguranju su ekskluzivni partneri Aon grupe – vodećeg svjetskog pružatelja usluga upravljanja rizicima.

Global Network Correspondent

Aon je je vodeći svjetski pružatelj usluga upravljanja rizicima, posredovanja u osiguranju i reosiguranju, te savjetovanja o ljudskim resursima. Svoju prepoznatljivu kvalitetu usluge, koja se očituje u inovativnom i učinkovitom upravljanju rizicima i rješenjima usmjerenima na povećanje produktivnosti radne snage, Aon duguje marljivom radu više od 50.000 zaposlenika u više od 120 zemalja.

Ukupno zaposlenih
50 000
Aon ima 50 000 zaposlenika širom svijeta
Zastupljenost u zemljama
120
Aon je zastupljen u 120 zemalja
UPRAVLJANJE RIZICIMA
$125M
125 Milijardi $
godišnji iznos plasirane premije osiguranja
ŠIROM SVIJETA
> 500
više od 500
ureda u svijetu

Zašto angažirati ANO brokere u osiguranju?

 • Objektivna procjena rizika
  Znanje i iskustvo skupljano 20 godina jamstvo je da ćemo detaljno i objektivno analizirati vaše potrebe i poslovanje. Procjenjujemo gdje je vaše poslovanje izloženo rizicima. Informiramo vas i savjetujemo o opcijama.
 • Neovisnost i nepristranost
  Vi ste nam na prvom mjestu. Nepristrani smo i nezavisni. Zalažemo se samo za vaše interese.
 • Skrojeno po vašoj mjeri
  Naši su brokeri stručnjaci koji imaju uvid u tržišne trendove te dobro poznaju sva osiguravajuća društva i njihove proizvode. Brzo, pomno i precizno analiziramo sve stavke pojedinih ponuda i predlažemo najbolje osiguravajuće društvo i policu osiguranja. Možemo ishoditi policu koja je kreirana točno prema specifičnostima vašeg poslovanja.
 • Ušteda
  Štedimo vaše vrijeme i novac Vrlo brzo iznalazimo optimalna rješenja i tako vas rješavamo nepotrebnih frustracija. Uz ANO brokere ugovorit ćete financijski povoljniju policu i imati kvalitetnija pokrića bez dodatnih troškova.
 • Podrška
  ANO stručni tim na raspolaganju vam je i nakon sklapanja police s osigurateljem. U slučaju nastale štete prikupit ćemo sve potrebne informacije, prijaviti štetu, pobrinuti se da odšteta bude što prije i primjereno isplaćena. Za sve daljnje eventualne promjene i/ili dorade polica i dalje smo uz vas.
 • Pristup međunarodnom tržištu
  ANO kao Aonov ekskluzivni partner ima pristup svim svjetskim tržištima osiguranja. Ako neka rješenja nisu dostupna kod domaćih osiguratelja ili postoje bolje opcije kod nekog od stranih osiguravajućih društava, možemo ugovoriti najbolju policu za vas i izvan Republike Hrvatske.

ANO tim

Vesna Štefica
Vesna Štefica


Edukacija

Najveću prednost suradnje s ANO brokerima naši klijenti vide u činjenici da je iza nas stotina tisuća ugovorenih polica, deseci tisuća riješenih šteta te iskustvo i znanje građeno više od dva desetljeća. 

Unatoč tome ANO tim i dalje neprekidno teži usavršavanju svojih znanja i poslovnih vještina.

ANO brokeri redovito pohađaju zakonom propisanu edukaciju koja obuhvaća stjecanje znanja – osim o uvjetima osiguranja i važećem zakonodavstvu, i edukaciju o procjeni potreba potrošača, poslovnoj etici, rješavanju pritužbi i odštetnih zahtjeva, poznavanja investicijskih opcija i financijskih rizika, mirovinskog sustava, tržišta štednih proizvoda, sukobu interesa i drugom.

ANO tim dodatno usavršava znanje na domaćim i međunarodnim konferencijama te seminarima iz industrije osiguranja.

ANO klijenti mogu biti sigurni da je njihov broker uvijek upoznat s najnovijim trendovima, proizvodima osiguranja i propisima u zakonodavstvu.


Povelja o volontiranju

Volontiranje je u cijelom svijetu prepoznato kao aktivnost od interesa za cijelo društvo.
Svjesni uloge u promicanju volontiranja zaposlenika kao oblika društveno odgovornog djelovanja, ANO je potpisnik međunarodne povelje o volontiranju.

Volonterstvo za ANO zaposlenike je posebno zadovoljstvo jer ih vodi želja da bolje upoznaju zajednicu, povećaju kvalitetu života u društvu te steknu nova znanja i vještine.

Kontakt

ANO d.o.o. za brokerske poslove
u osiguranju i reosiguranju

Ilica 216 │ 10000 Zagreb │Hrvatska
ano@ano.hr
t +385 1 4558 780
f +385 1 457 8140
Uprava: Anđela Šutija, Ivan Žulj
Registrirano kod Trgovačkog suda u Zagrebu pod brojem Zg/Tt-17/16050-3
U cijelosti uplaćen kapital od 200.000 kuna.

 

OIB 47303262039
IBAN HR76 2340 0091 1002 0710 2Gdje se nalazimo