Naša odgovornost

Naša odgovornost

Što klijenti kažu o nama

Oni prvo sagledavaju naše rizike, kojim smo rizicima izloženi i onda sudjeluju u modeliranju police imajući na umu koji bi rizici trebali biti pokriveni da bismo se optimalno osigurali i imali balans cijene i pokrića. U tome su zaista vješti, kao i u kreiranju onoga što nama treba, a to dolazi zbog toga što poznaju i shvaćaju naš posao. Znaju nas upozoriti na stvari koje bismo trebali pokriti ili koje smo zaboravili ili nas upozoriti da se koncentriramo na neke druge stvari koje bi mogle biti važnije za poslovanje“ dodajući da, iako se možda čini jednostavnim, za tako nešto treba jako puno znanja.

Marija Gradečak Galović
CFO, Fidelta d.o.o.

U usluzi koju pružamo našim klijentima, ANO je nezamjenjiva karika. ANO je tvrtka koja zaista predstavlja izuzetak zbog izuzetne lakoće komunikacije, susretljivosti, visoke stručnosti i spremnosti njezinih zaposlenika da uvijek pomognu i nađu najbolje rješenje za svog klijenta. I kod najzahtjevnijih zadataka njihovi klijenti mogu biti opušteni jer znaju da će im ANO isporučiti najbolje moguće rješenje.

Ljiljana Bitenc
Direktorica ureda za podržku eksternalizaciji, PBZ Card d.o.o.

Specijalizacija, stručnost i poznavanje naših globalnih programa koji pružaju naši brokeri pomaže nam da posao obavljamo nesmetano i da se fokusiramo na ono što je najvažnije za tvrtku, dok detalje prepuštamo njima jer znamo da smo u sigurnim rukama.

Dario Čorić
Direktor riznice i korporativnih financija, Siemens energy d.o.o.

Osim same pomoći kod odabira pravoga osiguranja rekao bih da su zaslužni i da smo prepoznali neke rizike i unaprijedili neke interne procese kako ne bi došlo do neželjenih šteta. Osim toga, pored njihove stručnosti ono što me kod ANO-vog tima uvijek veseli i oduševi je pristup – ne samo da su profesionalni, već im je razina komunikacije zaista na visokom nivou, iznimno su ljubazni i susretljivi.

Veselko Špoljar
Voditelj računovodstva, Auric timber d.o.o.

Odgovornost prema zaposlenicima

Edukacija

Najveću prednost suradnje s ANO brokerima naši klijenti vide u činjenici da je iza nas stotina tisuća ugovorenih polica, deseci tisuća riješenih šteta te iskustvo i znanje građeno više od dva desetljeća. 

Unatoč tome ANO tim i dalje neprekidno teži usavršavanju svojih znanja i poslovnih vještina.

ANO brokeri redovito pohađaju zakonom propisanu edukaciju koja obuhvaća stjecanje znanja – osim o uvjetima osiguranja i važećem zakonodavstvu, i edukaciju o procjeni potreba potrošača, poslovnoj etici, rješavanju pritužbi i odštetnih zahtjeva, poznavanja investicijskih opcija i financijskih rizika, mirovinskog sustava, tržišta štednih proizvoda, sukobu interesa i drugom.

ANO tim dodatno usavršava znanje na domaćim i međunarodnim konferencijama te seminarima iz industrije osiguranja.

ANO klijenti mogu biti sigurni da je njihov broker uvijek upoznat s najnovijim trendovima, proizvodima osiguranja i propisima u zakonodavstvu.

ANO ured


Karijere

Trenutno nemamo otvorenih radnih mjesta, a otvorenu molbu možete poslati putem forme niže. Na ovaj način možemo imati vaš životopis u našoj bazi podataka te vas kontaktirati ako se ukaže prilika za radnim mjestom koje bi odgovaralo vašim znanjima, vještinama i preferencijama.
 

Prijavom na natječaj potvrđujem da sam pročitao/la, razumio/la i slažem se s Informacijama o obradi podataka.

Odgovornost prema društvu


Filantropija

Filantropija

Podržavamo zajednicu i kroz naš program donacija, a naš je fokus na obrazovanju mladih i mladim sportašima. Pomažemo i djeci bez odgovarajuće roditeljske skrbi. Pojedinci i udruge civilnoga društva koje zastupaju ove skupine mogu nam se obratiti na ano@ano.hr.

Politika raznolikosti i nediskriminacije

Politika raznolikosti i nediskriminacije

Čvrsto vjerujemo u jednak tretman svih, i osiguravamo da ne postoji niti jedan, svjestan ili nesvjestan, tip diskriminacije u našoj tvrtki. Svjesni smo da nam raznolikost koja ima različite izvore - dolazi iz različitih rodova, ali i kultura, nacija, godina, seksualne orijentacije i fizičke sposobnosti - osigurava najbolje uvide, savjete i ishode i za naše klijente i za našu tvrtku, a indirektno i za društvo u cjelini. Potpisnici smo Povelje o raznolikosti i članovi Saveza za rodnu ravnopravnost koji djeluje pri Hrvatskom poslovnom savjetu za održivi razvoj.

Volontiranje

Volontiranje

Volontiranje je u cijelom svijetu prepoznato kao aktivnost od interesa za cijelo društvo. Svjesni uloge u promicanju volontiranja zaposlenika kao oblika društveno odgovornog djelovanja, ANO je potpisnik međunarodne povelje o volontiranju. Naše zaposlenike vodi želja da bolje upoznaju zajednicu, povećaju kvalitetu života u društvu te steknu nova znanja i vještine, a tvrtka ih u tome podržava dopuštajući volontiranje za radnoga vremena te osiguravajući potrebna sredstva za rad.